architectural design practice

Menu

Our Work

Forever Home, Southsea

Having lived in the house for over 20 years, our clients loved everything about it apart from the lack of space to entertain and light levels in the centre of the house so, naturally, this formed a clear brief.

The rear of the house was extended slightly and a glazed roofing system used to create a side infill, the combination of which provide the extra space and light where they were needed most.
Materials and finishes in steel, aluminium, and concrete are juxtaposed with the warmth of hand-aged wooden floors and exposed brick, and are complemented beautifully with our client’s selection of vintage furniture and houseplants.

  • Before...

    Forever Home, Southsea
  • Forever Home, Southsea
  • Forever Home, Southsea
  • Forever Home, Southsea
  • Forever Home, Southsea
  • Forever Home, Southsea
  • Forever Home, Southsea
  • Forever Home, Southsea
  • Forever Home, Southsea
  • Forever Home, Southsea